RennoX -ryhmä nuorille syksyllä 2020

RennoX-ryhmä on stressinhallinta- ja hyvinvointiryhmä toisen asteen opiskelijoille. Ryhmässä käsitellään stressiin, ajanhallintaan, jännittämiseen, hyvinvointiin ja itsetuntemukseen liittyviä asioita. Ryhmässä on mahdollisuus tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin nuoriin ja saada vertaistukea sekä vinkkejä kuormittavilta tuntuviin asioihin. Ryhmätapaamisia on yhdeksän ja jokainen niistä alkaa välipalalla.

Turussa RennoX käynnistyy 21.10.2020. Kokoontumiset pidetään Perhetalo Heidekenillä, Sepänkatu 3:ssa joka keskiviikko klo 15-17. Turun lukiot ovat lisänneet RennoX-ryhmän myös kurssitarjottimiinsa, joten löydät sen myös sieltä.

Voit kysyä ryhmästä lisää koulusi opolta, kouluterveydenhoitajalta, kuraattorilta, psykologilta tai suoraan Linkki-toiminnan koordinaattorilta, RennoX-ryhmänohjaajalta Karoliina Kalliolta puh. 044 7355131 tai karoliina.kallio@vslj.fi

Voit ilmoittautua ryhmään suoraan tästä. Sovimme ryhmästä kiinnostuneiden kanssa henkilökohtaisen tapaamisen, jossa voit tutustua ryhmänohjaajaan, näet kokoontumispaikan ja kuulet lisää ryhmästä.

Tervetuloa mukaan!

Julkaistu: 30.06.2020