Chat

RennoX-ryhmä

Haluaisitko Sinä:

 • lisätä hyvinvointiasi?
 • vähentää stressiä?
 • lieventää jännitystä?
 • vahvistaa itsetuntoa?
 • apua jännitykseen?

RennoX-ryhmä on stressinhallinta- ja hyvinvointiryhmä nuorille. Ryhmässä käsitellään stressinhallintaan, jännittämiseen, itsetuntemukseen ja nuorten hyvinvointiin liittyviä asioita. Ryhmässä sinulla on mahdollisuus tutustua muihin samassa tilanteessa oleviin nuoriin ja saada vertaistukea sekä vinkkejä stressinhallintaan ja jännittämiseen. RennoX-ryhmä tarjoaa myös mahdollisuuden lisätä itsetuntemustasi. Ryhmätapaamisia on yhdeksän ja jokainen niistä alkaa välipalalla, osallistuminen on maksutonta.

RennoX-ryhmän teemat ovat:

 1. Tutustuminen
 2. Jännittäminen osana elämää
 3. Stressi ja siitä palautuminen
 4. Ajankäytön hallinta
 5. Itsetuntemus ja minäkuva
 6. Elämän tärkeät asiat
 7. Rentoutuminen

RennoX-ryhmiä järjestetään pääsääntöisesti syksyisin ja keväisin Turussa ja Kaarinassa. Turun lukiot ovat lisänneet RennoX:in kurssitarjottimiinsa, ja siitä on mahdollisuus saada kurssimerkintä. Jokaisen opiskelijan kanssa sovitaan yksilötapaaminen ennen ryhmän käynnistymistä. RennoX-hyvinvointiryhmästä voi tiedustella lisää Linkki-toiminnan koordinaattoreilta, kouluterveydenhoitajilta tai opinto-ohjaajilta.

Lue myös

RennoX-ryhmä nuorten kokemana

RennoX -ryhmä on yksi Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n RAY:n tuella kehittämistä ja koordinoimista toimintamalleista Linkki-toiminnassa, jonka tarkoituksena on tarjota varhaista, matalan kynnyksen tukea. RennoX-ryhmässä nuorille tarjoutuu…

Lue lisää