Chat

RennoX-ryhmä

Haluaisitko Sinä:

 • lisätä hyvinvointiasi?
 • vähentää stressiä?
 • lieventää jännitystä?
 • vahvistaa itsetuntoa?

RennoX-ryhmä on stressinhallinta- ja hyvinvointiryhmä nuorille. Ryhmässä käsitellään stressinhallintaan, jännittämiseen ja itsetuntemukseen liittyviä asioita. Ryhmässä sinulla on mahdollisuus tutustua muihin samassa tilanteessa oleviin nuoriin ja saada vertaistukea sekä vinkkejä stressinhallintaan ja jännittämiseen. RennoX-ryhmä tarjoaa myös mahdollisuuden lisätä itsetuntemustasi. Ryhmätapaamisia on yhdeksän ja jokainen niistä alkaa välipalalla, osallistuminen on maksutonta.

RennoX-ryhmän teemat ovat:

 1. Tutustuminen
 2. Jännittäminen osana elämää
 3. Stressi ja siitä palautuminen
 4. Ajankäytön hallinta
 5. Itsetuntemus ja minäkuva
 6. Elämän tärkeät asiat
 7. Rentoutuminen

RennoX-ryhmiä järjestetään pääsääntöisesti syksyisin ja keväisin Turussa ja Kaarinassa. Turun lukiot ovat lisänneet RennoX:in kurssitarjottimiinsa, ja siitä on mahdollisuus saada kurssimerkintä. Jokaisen opiskelijan kanssa sovitaan yksilötapaaminen ennen ryhmän käynnistymistä. RennoX-hyvinvointiryhmästä voi tiedustella lisää Linkki-toiminnan koordinaattoreilta, kouluterveydenhoitajilta tai opinto-ohjaajilta.

Lue myös

RennoX-ryhmä nuorten kokemana

RennoX -ryhmä on yksi Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n RAY:n tuella kehittämistä ja koordinoimista toimintamalleista Linkki-toiminnassa, jonka tarkoituksena on tarjota varhaista, matalan kynnyksen tukea. RennoX-ryhmässä nuorille tarjoutuu…

Lue lisää