Miten autamme

Murrosikä kuormittaa usein vanhempaa jopa enemmän kuin nuorta itseään, ja se vaatii vanhemmalta oman roolinsa uudelleen hahmottamista. Moni kaipaa tukea nuoren vanhemmuuteen liittyvissä asioissa kuten:

  • tukea muuttuvaan vanhemmuuteen?
  • aukaista vuorovaikutuksen solmuja?
  • apua nuoren kasvun ja hyvinvoinnin tukemiseen?
  • ennaltaehkäistä perheenjäsenten välisiä ristiriitoja?
  • lisätä perheenjäsenten hyvinvointia?
  • keskusteluapua arjen haasteisiin?

Meiltä saat ammatillista keskusteluapua, neuvontaa ja ohjausta maksuttomasti.  Voit varata tapaamisen itsellesi, sinulle ja nuorellesi tai koko perheelle. Tapaamisia toteutetaan Linkin tiloissa Turussa sekä tarvittaessa myös etäyhteydellä.

asiakastilat, sohva ja pöytä

Mitä vanhemmat sanovat:

"Kiitos, hienoa, kun voi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä ja nopeasti sai ajan ja apua."

13-vuotiaan tytön ja 15-vuotiaan pojan vanhemmat

MeiXi-perhetyöskentely

MeiXissä perhe pohtii omia vahvuuksiaan ja muutostarpeitaan mm. erilaisten harjoitusten kautta. Työskentelyn teemoja ovat mm. perhesuhteet, vuorovaikutus, tunnetaidot ja kodin säännöt. Työskentelyyn pääsee mukaan ottamalla itse yhteyttä Linkki-toiminnan koordinaattoriin tai ammattilaisen ohjaamana. Perhetapaamisia on keskimäärin viisi, ja ne ovat perheelle maksuttomia. Perheenjäsenten on hyvä varata yhteen tapaamiseen aikaa aina noin 90min. Työskentely pohjautuu Perhearviontiin ja VAHU-mittariin.

Ota yhteyttä

Linkkiin on helppo tulla ja tapoja ottaa yhteyttä on monia. Voit soittaa meille numeroon 044 5355400 arkisin klo 8-16. Muina aikoina voit lähettää viestin alla olevan lomakkeen kautta, voit myös mailata tai laittaa Whatsappiin viestiä.

Lähetä meille viesti

Apua verkossa vanhemmille