Me

Me Linkissä tarjoamme apua ja tukea murrosikään, nuoruuteen ja vanhemmuuteen liittyvissä asioissa, niin pienissä kuin suuremmissakin huolissa, matalan kynnyksen periaatteella. Murrosikä on lapsen elämässä kehitysvaihe, joka saattaa myös vanhemmat uusien ja erilaisten haasteiden eteen. Tässä kehitysvaiheessa vanhemmuuden tukeminen ja vanhempien voimavarojen vahvistaminen ovat avainsanoja nuoren ja koko perheen hyvinvoinnin tukemisessa.

Linkki-toiminta on tarkoitettu varsinaissuomalaisille 10-18 -vuotiaille nuorille ja heidän vanhemmilleen. Toiminta on maksutonta ja mukaan pääsee joko suoraan itse yhteyttä ottamalla tai ammattilaisen ohjaamana. Tapaamisiin voi tulla koko perheen voimin tai pelkästään nuori tai vanhempi. Yhteyttä voi ottaa kaikenlaisten arjen haasteiden tiimoilta. Mietityttääkö esimerkiksi nuoren mieliala, ristiriidat kotona, opiskelumurheet tai vaikkapa kaverisuhteet? Niin pientä murhetta ei olekaan, etteikö yhteyttä voisi ottaa!

Linkki on osa Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n toimintaa ja sitä toteutetaan yhdessä jäsenjärjestöjen kanssa. Linkki-toimintaa rahoittavat sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla sekä yhteistyökunnat.