RennoX-ryhmä Turun lukioiden opiskelijoille 1.3.2018 alkaen

Haluaisitko Sinä:

 • lisätä hyvinvointiasi?
 • vähentää stressiä?
 • lieventää jännitystä?
 • vahvistaa itsetuntoa?

Lähde mukaan Linkki-toiminnan ja Vamoksen yhteistyössä järjestämään RennoX-ryhmään!

RennoX-ryhmässä nuorille tarjoutuu mahdollisuus saada vertaistukea samassa tilanteessa olevilta nuorilta. Tavoitteena on nuoren hyvinvoinnin ja itsetuntemuksen lisääminen, itsetunnon vahvistaminen sekä se, että nuori saisi keinoja tunnistaa ja hallita stressiä sekä jännittämistä. Ammatillisesti ohjatussa ryhmässä nuorella on mahdollisuus kokea yhteenkuuluvuutta, jakaa tuntemuksiaan ja myös kehittää itseään ohjatun toiminnan, keskustelujen ja harjoitusten kautta ikäistensä seurassa.

RennoX-ryhmän teemat ovat:

 1. Tutustuminen
 2. Jännittäminen osana elämää
 3. Stressi ja siitä palautuminen
 4. Ajankäytön hallinta
 5. Itsetuntemus ja minäkuva
 6. Elämän tärkeät asiat
 7. Rentoutuminen

Ryhmä käynnistyy to 1.3.2018 klo 15-17. Siihen otetaan mukaan 8 Turun lukioiden opiskelijaa, joiden kanssa tavataan henkilökohtaisesti enne ryhmän käynnistämistä. Ryhmän kokoontumiset ovat Vamoksessa, Yliopistonkatu 25 A, 4.krs. Ryhmätapaamisia on yhdeksän ja jokainen niistä alkaa välipalalla.

Opiskelijat saavat osallistumisestaan kurssisuorituksen.

Ota yhteyttä joko Kirsiin kirsi.rosten@vslapset.fi, 044 7355131 (Linkki) tai Anuun anu.nurmi@hdl.fi, 050 4528408 (Vamos) ja varaa aika niin pääset tapaamaan ryhmän ohjaajia sekä kuulemaan lisää sisällöistä. Päätöksen ryhmään osallistumisesta teet vasta sen jälkeen!

Rennox-hyvinvointiryhmä lukiolaisnuorten silmin -raportti on koottu viiden RennoX -ryhmään osallistuneen nuoren haastattelujen pohjalta. Käy ihmeessä lukemassa lisää siitä, miten ryhmään osallistuneet nuoret ovat RennoXin kokeneet!

Julkaistu: 04.01.2018