Salossa Eväitä vanhemmuuteen- illassa luennoitsijana Raisa Cacciatore

Mieletön Fiilis!

16.4.2019 klo 18:00-20:00 Salon kaupungin talolla Tehdaskatu 2, Raisa Cacciatore luennoi nuoren murrosikään liittyvästä itsenäistymisestä, itsetunnon ailahtelusta, seksuaalisuuden tunteista sekä aggression hallinnasta.

Tilaisuuteen kannattaa tulla jo aikaisemmin paikalle, sillä kahvitarjoilu alkaa klo 17:30, jolloin mahdollista tavata muita luennosta kiinnostuneita nuoren vanhempia, läheisiä ja ammattilaisia.

Luennolla vanhemmat sekä ammattilaiset saavat tietoa nuoren arkeen ja kasvuun liittyvistä asioista, sekä saavat vahvistusta arjen yhteiseloon.

Käytännön keinoja, jotta jaksaisi valaa uskoa ja kannustusta nuorelle niin, että elämänilo säilyisi kaikkien kieltojen ja rajoitusten viidakossa. Miten voi tukea nuoren mieltä, ylläpitää yhteiseloa, sekä puhevälejä nuoren kanssa. Luennolla on tilaa myös keskustelulle ja vertaistuelle aiheesta.

Luennon pohjana on keväällä 2014 ilmestynyt nuoren tunnetaitokirja mieletön fiilis! Hyvän mielen käsikirja. Kirjan on kirjoittanut lastenpsykiatri, asiantuntijalääkäri, kouluttaja ja tietokirjailija Raisa Cacciatore yhdessä tutkija, opettaja ja nuorisopsykiatrian vastuuyksikön ylilääkäri Max Karukiven kanssa.

Raisa Cacciatoren aikaisemmin julkaistuja kirjoja nuorelle: Hei Beibi, mä oon tulta! ja Legopalikoista leopardikalsareihin, sekä murrosikäisen vanhemmille: Kapinakirja, Miten tuen lapsen ja nuoren itsetuntoa, Huomenna pannaan pussauskoppiin.

Tilaisuus on maksuton. Lämpimästi tervetuloa!
Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Linkki-toiminnan koordinaattori Jenna Leiko-Koskinen/044-5355 148
jenna.leiko-koskinen@vslj.fi

Julkaistu: 28.02.2019