Chat

Puhutaan erosta -verkkoillat

Puhutaan erosta -verkkoillat on suunnattu eronneille ja eroa harkitseville vanhemmille, heidän läheisilleen sekä asiasta kiinnostuneille ammattilaisille ja opiskelijoille.

Linkki mukana ensimmäisessä verkkoillassa

Syksyn 2020 Puhutaan erosta -verkkoillat starttaavat 28.10. klo 17 aiheella ”Miten tukea lasta ja nuorta vanhempien erossa”. Parisuhteen päättyessä vanhemmat eroavat toisistaan, eivät lapsistaan. Ero aiheuttaa muutoksia lapsen elämään sekä herättää monenlaisia tunteita. Miten huomioida lapset ja nuoret erossa? Ensimmäisestä illasta vastaavat Turun perheneuvola ja Linkki-toiminta.

Puhutaan erosta -iltojen ohjelma

28.10.  Miten tukea lasta ja nuorta vanhempien erossa (Turun perheneuvola ja Linkki-toiminta)
4.11.   Miten ero muuttaa isyyttä? (Miessakit)
11.11. Lasten asioista sopiminen (Perheoikeudellinen yksikkö)
18.11. Ero elämänkriisinä, päihteet ja lapsen kokemus (Pinja, Turun ensi- ja turvakoti)
25.11. Isovanhemmuuden ilot ja haasteet (Senioripysäkki, Turun kaupunkilähetys)                                                                                                                                                                                                     2.12.  Yhteistyönne lapsen asioissa voi olla parempaa kuin puolisona (Perheasiainkeskus, srk)

Lisätietoa syksyn ohjelmasta löydät esitteestä!

Ilmoittautuminen

Osallistuminen on mahdollista nimimerkillä. Ilmoittaudu viimeistään kolme päivää ennen kutakin tilaisuutta, jotta saat osallistumislinkin ja ohjeet päivää ennen tapahtumaa! Tervetuloa mukaan!
Julkaistu: 25.09.2020

Lue myös

Linkin Murkku-chatit nuorten vanhemmille

Linkki-toiminnan ryhmächatit nuorten vanhemmille Linkki-toiminta pitää MIELI Suomen Mielenterveys ry:n Tukinet-alustalla ryhmächatejä. Chatissä pohditaan yhdessä muiden vanhempien kanssa nuoren vanhemmuuteen liittyviä asioita sekä murrosikään liittyviä…

Lue lisää

RennoX -ryhmä nuorille syksyllä 2020

RennoX-ryhmä on stressinhallinta- ja hyvinvointiryhmä toisen asteen opiskelijoille. Ryhmässä käsitellään stressiin, ajanhallintaan, jännittämiseen, hyvinvointiin ja itsetuntemukseen liittyviä asioita. Ryhmässä on mahdollisuus tutustua muihin samassa elämäntilanteessa…

Lue lisää

Maksuton koulutus Linkin yhteistyöjärjestöille

Linkki-toiminta tarjoaa yhteistyöjärjestöjen edustajille mahdollisuuden osallistua koulutukseen elo-syyskuussa. Seksuaalisuuden puheeksi ottaminen lapsen ja nuoren kanssa 25.8. klo 10:30-12:30 Nuoren kohtaama seksuaalinen häirintä ja väkivalta 8.9….

Lue lisää