Murkkufoorumi™- ja RennoX™ -ohjaaja koulutuspäivä 27.10.2017

Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n Linkki-toiminta järjestää ammattilaisille suunnatun  Murkkufoorumi™-  ja  RennoX™ -ohjaaja koulutuspäivän perjantaina 27.10.2017.

Paikkana Perhetalo Heideken, Sepänkatu 3, Turku.

Klo 08.30-12.30 Murkkufoorumi™ -ohjaajakoulutus

Koulutus antaa ammattilaisille valmiuksia ja työvälineitä murrosikäisten nuorten vanhempien vertaisryhmän ohjaamiseen. Murkkufoorumissa käsitellään murrosikäisen vanhemmuuteen liittyviä kysymyksiä, kokemuksia ja haasteita. Murkkufoorumin kulmakiviä ovat vertaisuus, vanhemmuuden vahvistaminen ja nuoren – vanhemman myönteisen suhteen tukeminen. Koulutuksessa käydään läpi Murkkufoorumin toimintaperiaatteita ja sisältöjä sekä saadaan vinkkejä ryhmän käynnistämiseen.

Koulutusaamupäivän hinta: 50€ (sis. aamukahvin, materiaalikansion ja lounaan)

Ilmoittaudu täällä.

Klo 11.30-15.30 RennoX™ -ohjaajakoulutus

Koulutus antaa ammattilaisille valmiuksia ja työvälineitä nuorten hyvinvointiryhmän ohjaamiseen. RennoX-ryhmässä käsitellään stressinhallintaan, jännittämiseen ja itsetuntemukseen liittyviä aiheita. RennoX-ryhmän kulmakiviä ovat vertaisuus, toiminnallisuus ja seikkailukasvatuksessa käytettyjen menetelmien hyödyntäminen. Koulutus antaa valmiuksia ja työvälineitä nuorten hyvinvointiryhmän ohjaamiseen.

Koulutusiltapäivän hinta: 50€ (sis. lounaan, materiaalikansion ja iltapäiväkahvin)

Ilmoittaudu täällä.

Ilmoittautuessasi koko koulutuspäivään, ilmoittaudu sekä Murkkufoorumi™- että RennoX™ – ohjaajakoulutuksiin erikseen. Koulutuspäivän hinta on 100€.

 Ammattilaisten koulutukset ovat maksuttomia Linkki-toiminnan kanssa yhteistyösopimuksen solmineiden kuntien (Turku, Raisio, Kaarina, Salo, Paimio ja Sauvo) sekä Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n jäsenjärjestöjen ammattilaisille.

Julkaistu: 11.08.2017