FiiliXissä ohjaajakoulutus Turussa 15.11.2019

FiiliXissä  – lasten tunnetaitoryhmä 

FiiliXissä on 4-6 -luokkalaisille kehitetty ammatillisesti ohjattu tunnetaitoryhmä, jossa käsitellään tunteiden tunnistamista, nimeämistä, ymmärtämistä, säätelyä ja ilmaisua. Ryhmässä vertaisuus, toiminnallisuus ja luovan ilmaisun keinot yhdistettynä keskusteluun sekä kokemusten jakamiseen ovat tärkeitä. FiiliXissä- tunnetaitoryhmän harjoituksia on mahdollista soveltaa eri ikä- ja kohderyhmille, osana luokka-, pienryhmä- tai yksilötyöskentelyä.

Ilmoittaudu FiiliXissä -tunnetaitoryhmän ohjaajakoulutukseen. Koulutus järjestetään Perhetalo Heidekenillä (Sepänkatu 3, Turku) 15.11.2019 klo 8.30-12.00 Koulutus sisältää ohjaajan oppaan, lasten työkirjan ja aamukahvit. Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n jäsenjärjestöjen ammattilaisille sekä Linkki-toiminnan yhteistyökuntien ammattilaisille koulutus on maksuton. Muille koulutuksen hinta on 50 €.

Ilmoittaudu koulutukseen tästä.

Täytäthän ilmoittautumislomakkeen, vaikka paikat olisivat täynnä. Tällöin osaamme täyttää peruutuspaikat ja tiedämme tulevan koulutustarpeen, kiitos!

Julkaistu: 05.06.2019